Fifth Eindhoven

Ben jij betrokken bij de exploitatie van een monument en wil je ook de cijfers laten meewegen in jouw antwoord op de coronacrisis? Voordat je belangrijke beslissingen neemt, is het raadzaam om je financiële plaatje op orde te hebben. Hoe doe je dat? Welke cijfers moet je boven water krijgen? Het is niet moeilijk, we helpen je graag op weg tijdens een dik uur Zoomen.
Bezoek deze NMo NU bijeenkomst voor bestuurders (penningmeesters), directeuren, beheerders, administrateurs en iedereen die die financieel overzicht nodig heeft om te sturen in deze uitdagende tijd. De bijeenkomst biedt ruimte voor het uitwisselen en delen van actuele vragen of zorgen en waardevol advies.

Datum: 4 februari 2021
Inloop: 15.15 uur Start: 15:30 uur Online borrel: 16:30 uur Einde: 17:00 uur
Meld je aan door een mail te sturen naar info@nationalemonumentenorganisatie.nl

Programma:

 

Begroeting door Marlo Reeders, directeur NMo

 

Introductie door moderator Yvonne Ploum, directeur ErfgoedAcademie

 

Frieke Hurkmans, directeur-bestuurder Stichting Pieterskerk Leiden

Vorige NMo NU bijeenkomst vertelde Frieke over haar ervaringen tijdens de coronacrisis. Ditmaal vertelt zij als bedrijfskundige hoe je de belangrijkste financiële inzichten op eenvoudige wijze kan verkrijgen.

Martine van Lier, voorzitter Federatie Instandhouding Monumenten (FIM)

Wat zijn de gevolgen van de keuzes die je tijdens deze crisis moet maken? Bestaan hier dilemma’s? Op welke manier kun je zorg dragen voor de toekomst van je monument en personeel?

Hans Jacobs, Senior medewerker Partners, Strategie en Ontwikkeling Nationaal Restauratiefonds

Heb je nog vragen over wat de speciale lening voor rijksmonumenten inhoudt of voor wie deze bedoeld is? Hans licht namens het Restauratiefonds graag toe hoe dit in zijn werk gaat. Met voorbeelden laat hij zien op welke manier de lening juist nu perspectief biedt.

Online borrel ????