Metaal Kathedraal Utrecht 10 juni 2022
30 juni 2022

Op 10 juni organiseerden wij samen met de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed de Contactdag in de Metaal Kathedraal in Utrecht. 

Monumenteneigenaren volgden inhoudelijke kennissessies en voerden één-op-één gesprekken over subsidie- en financieringsmogelijkheden. De eigenaren van de Metaal Kathedraal Abel Tattje en Maureen Baas, conceptontwikkelaar Michel Kolenbrander en Hans de Witte van de Rijksdienst gingen met elkaar in gesprek in een paneldiscussie. Ieder vanuit de eigen expertise en praktijkervaring op het thema verduurzaming van erfgoed. Wij hebben de inspiratie en informatie gedurende de dag voor u samengevat in een video.

 

WHITEPAPER

Tijdens de gesprekken en de deelsessies bleek er veel behoefte te zijn aan een gestructureerde aanpak over herbestemmen. Wij maakten er een whitepaper over. Onderwerpen zoals verduurzaming, wet- en regelgeving en tijdelijk gebruik komen hierin uitvoerig aan bod. In vier stappen kennis en informatie over herbestemmen. Laat u informeren en download de gratis whitepaper.

PROJECTVERHAAL

Nieuwgierig geworden naar deze Herbestemming 2.0? Lees het projectverhaal.