NRP talkshow
NRP - 13 januari 2021

Monumenten hebben het imago niet duurzaam te zijn. Maar zij zijn bij uitstek de blijvertjes van de gebouwenvoorraad. We willen ze tot in lengte van dagen behouden en gebruiken en ze hebben een publiek waardevolle status. Is dat niet juist heel duurzaam? Hoe vormt ons erfgoed een inspiratiebron en voorbeeld voor uw renovatie en transformatie opgave? Voor uw opgave op het gebied van circulariteit, energie of sociale duurzaamheid?

U hoort het tijdens de talkshow van NRP met als thema 'Niets zo duurzaam als een monument', live uitgezonden vanuit De Balie in Amsterdam. Presentator Tim Wagemakers gaat in gesprek met onder andere Paul Meurs (Partner bij Steenhuismeurs en architect-onderzoeker), Wessel de Jonge (hoogleraar Heritage & Design aan TU Delft, Directeur WDJArchitecten en bestuurslid bij NRP) en Charlotte Uiterwaal (projectmanager MeyerBergman Erfgoed Groep).

Meld u aan voor de talkshow op 21 januari en laat u inspireren door de gouden kennis die verborgen zit in erfgoed en krijg antwoord op de vraag hoe deze ingezet kan worden voor de grote maatschappelijke opgaven van vandaag.

Aanmelden