Kastanjefabriek, Eibergen

Op 10 september gaat de cursus Transformeren en Herbestemmen van start aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. De cursus is opgebouwd rondom het vervullen van de spilfunctie in het herbestemmingsproces. Het complexe en creatieve proces bij het realiseren van nieuwe functies in bestaande gebouwen vraagt om betrokken en vaardige professionals die beschikken over de juiste ‘mindset’.

VOLG DE CURSUS TRANSFORMEREN EN HERBESTEMMEN

Gebiedsontwikkeling gaat niet langer gepaard met bulldozers maar wordt er gekeken naar de mogelijkheden van een tweede leven in het Programma van Eisen. Een bestaand gebouw is daarmee geen last, maar een vorm van startkapitaal. Vaak zijn het juist de dragers in het te ontwikkelen gebied met hun karakteristieke kenmerken.

GRATIS PROEFLES OPEN AVOND 5 juni

Tijdens de Open Avond Deeltijd op woensdag 5 juni wordt een proefles van de cursus Transformeren en Herbestemmen gratis aangeboden. De proefles is ’s avonds van 19.00 tot 20.00 uur op de Faculteit Techniek te Arnhem. Na aanmelding wordt u verder op de hoogte gehouden van de precieze locatie .

Wilt u meer weten over deze cursus? Lees hier meer