Metaalkathedraal Utrecht
Voor-inschrijven - 24 maart 2022

Bent u bezig met het herbestemmen van een monument? Of heeft u plannen en zoekt u inspiratie en kennis? Dan helpen wij u graag verder bij vragen over duurzaamheid, regelgeving, financiering, complexe processen of het vinden van gebruikers. De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed en het Restauratiefonds slaan ook dit jaar weer de handen ineen en organiseren samen voor u de ‘Contactdag Herbestemming’. Zet deze dag alvast in uw agenda: 10 juni van 14.00 tot 17.00 uur. 

Wat biedt deze (gratis) Contactdag?

  • Specialisten uit de praktijk delen hun kennis
  • Inspiratie en actuele informatie over verduurzaming  
  • Ervaringen uitwisselen over uw uitdagingen
  • Ontmoeten, uw netwerk onderhouden en uitbreiden
  • Direct in gesprek over uw herbestemmingsproject met adviseurs van het Nationaal Restauratiefonds, de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed en/of provinciale steunpunten.

Programma

Het belooft een inspirerende en inhoudelijke bijeenkomst te worden. Specialisten uit de praktijk nemen u mee in actuele thema’s met betrekking tot herbestemmingen en verduurzaming van monumenten. We organiseren deze Contactdag Herbestemming op een bijzondere locatie organiseren: de Metaal Kathedraal in Utrecht. Hier ontmoet u mede-initiatiefnemers en specialisten op het gebied van herbestemming ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Met alle gelegenheid om specifieke vragen over uw project te stellen aan onze specialisten.

SAVE THE DATE: 10 juni 2022

Mis de Contactdag Herbestemming niet en ‘save the date’ op 10 juni aanstaande. Wilt u zich aanmelden en graag op de hoogte gehouden worden over de ontwikkelingen van de Contactdag Herbestemming? Vul dan het aanmeldformulier in. U ontvangt dan als eerste een uitnodiging voor deze dag.