Den Bosch
Aanmelden - 04 april 2023

Contactdag Herbestemming 2023 

Bent u bezig met het herbestemmen van een monument? Of heeft u plannen en zoekt u inspiratie en kennis? Dan helpen wij u graag verder bij vragen over duurzaamheid, regelgeving, financiering, complexe processen of het vinden van gebruikers.    

Persoonlijk gesprek over uw herbestemmingsproject

Wij nodigen u van harte uit voor de Contactdag Herbestemming, waarin u persoonlijk in gesprek kunt gaan met de specialisten van het Nationaal Restauratiefonds, de Rijkdienst voor het Cultureel Erfgoed en/of provinciale steunpunten. Dit geeft u alle gelegenheid om specifieke vragen over uw project te bespreken. Deze gesprekken kunnen zowel fysiek, in combinatie met een bezoek aan beurs Monument op 25 mei a.s., of digitaal plaatsvinden. Net wat u het beste past. 

U kunt nu alvast aangeven wat uw voorkeur heeft: 

  • een fysiek persoonlijk gesprek met onze specialisten en adviseurs tijdens Beurs Monument op 25 mei aanstaande in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. U ontvangt van ons een gratis lunch en toegangskaartje voor de Beurs. Zo kunt u zich ook laten inspireren door kennissessies en in gesprek gaan met de vele deelnemende specialisten. 
  • een digitaal persoonlijk gesprek over uw herbestemmingsproject met onze specialisten op een moment dat u past.  

Vul  het aanmeldformulier in.

Zien wij u op Beurs Monument? Laat u inspireren tijdens de Kennissessies

Kennissessie ‘Herbestemming in de praktijk’

Herbestemming van monumenten is een thema dat vraagt om praktische voorbeelden, kennis en inspiratie. Wat kunt u als eigenaar van een monument toepassen in uw herbestemmingstraject? Kom dan naar deze kennissessie op donderdag 25 mei van het Restauratiefonds, samen met de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed en eigenaren. Laat u inspireren door het verhaal en de ervaringen van andere eigenaren en kom meer te weten over uw financiële mogelijkheden en wet- en regelgeving. Zo helpen wij u op weg in een succesvolle herbestemming. De sessie vindt plaats van 15.30-16.30 in het MONUMENT Theater.  

Toegangskaarten

Bestel uw gratis toegangskaarten via het Restauratiefonds 

U kunt Beurs Monument gratis bezoeken als u zich van te voren registreert via onderstaande link. U kunt zich hier ook aanmelden voor de kennissessies. Kaartjes aan de kassa kosten € 25,00 per persoon.  

Bestel hier uw gratis toegangsbewijs en meld u aan voor deze kennissessie