Blokhuispoort Leeuwarden
Monumentencongres 2017 - 11 oktober 2017

De zorg voor erfgoed wordt ingewikkelder. We hebben te maken met steeds meer verschillende partijen, ieder met eigen belangen. Hoe bevorder je de kwaliteit van overleg en hoe creëer je draagvlak? Welk beleid moet de overheid voeren en welke rol kunnen communities spelen? Daarover gaat de zesde editie van het Nationaal Monumentencongres op donderdag 9 november in de Blokhuispoort in Leeuwarden. Op 8 november is er een voorprogramma.

De Blokhuispoort

De Blokhuispoort in Leeuwarden vormt dit jaar het decor voor het Nationaal Monumentencongres. Deze voormalige gevangenis kent een rijk verleden en is recent herbestemd tot cultureel bedrijvencentrum.

Voor wie?

Het Nationaal Monumentencongres is bedoeld voor alle partijen die actief zijn op het gebied van monumentenzorg en de (her)ontwikkeling en herbestemming van historisch vastgoed in hun landschappelijke of stedelijke context.

Aanmelden

Voor het congres op donderdag 9 november betaal je € 150,00 inclusief koffie, lunch, borrel en BTW. Studenten betalen slechts € 42,50. Een toegangskaart voor het exclusieve voorprogramma op woensdag 8 november kost € 80,00 inclusief koffie, diner en BTW.

Aanmelden